basket
1

Як вибрати торт на весілля: 5 головних помилок

Весільний торт — одна з головних прикрас святкового столу, з яким пов'язано безліч прикмет, надій та, на жаль, розчарувань. Запам'ятайте та постарайтеся не повторити ці помилки. І тоді весілля буде бездоганним!

весільний торт рожевий
unsplash.com

 

Як вибрати торт на весілля: 5 помилок, яких не варто припускатися

 

Торт втратив товарний вигляд

Весілля триває цілий день, і черга торта настає останньою. Таке випробування витримає не кожний кондитерський виріб, особливо влітку. Обговоріть з майстром всі деталі, можливо, варто зробити вибір на користь торта на багатоярусній підставці. Імовірність того, що така конструкція вистоїть, максимальна.

 

Торт незручно нарізати

Шикарний весільний торт — чудова картинка для Інстаграму, але далеко не найзручніше та найбезпечніше рішення для гостей та їхнього святкового вбрання. Більшість жінок відмовляться від такого частування. До речі, багатоярусна підставка частково вирішує цю проблему.

свадебный торт киев
unsplash.com

 

Торт занадто жирний

Здається, що всі люблять наполеони, медовики, тірамісу, і такий торт точно догодить кожному. Але майте на увазі, що гості вже достатньо з'їдять і вип'ють до того, як подадуть торт. Тяжкий десерт також відлякає половину охочих. А ось ягоди, суфле, йогурт та інші «дієтичні» інгредієнти будуть дуже доречними.

 

Неїстівні декоративні елементи

Якщо на весіллі будуть діти, ви не можете гарантувати на 100%, що їхні батьки стежать за непосидами в момент гучних веселощів. Завжди легше перестрахуватися.

красивий торт на весілля без мастики
unsplash.com

 

Торт суперечить стилю весілля

Торт повинен підтримувати стилістику вашого заходу, він може навіть відображати мотиви сукні нареченої (останнім часом це особливо актуальний тренд), але якщо організатори не доглядали або ви займаєтеся організацією весілля самостійно, переконайтеся, що торт не вириватиметься з контексту заходу. Прекрасних вам тортів та незабутніх вражень!

 

І точно не помилитеся, якщо прийдете вибирати обручки в Zbird!

 

facebook
facebook
facebook