basket
1

5 оманливих тверджень про каблучки для заручин

Для підтвердження щирих почуттів і серйозних намірів чоловік дарує коханій каблучку на заручини. Дівчина, прийнявши колечко, дає згоду вийти заміж і з цього моменту стає нареченою.

 

Каблучку для пропозиції руки та серця вибирає та купує чоловік, намагаючись вгадати смак коханої. Це нелегке завдання, адже на нареченому лежить тягар відповідальності, тому що дівчина момент пропозиції запам'ятає назавжди. А подарований аксесуар залишиться з нею на все життя і нагадуватиме про чудовий день, коли вона погодилася стати його дружиною.

 

Якою має бути каблучка на заручини? Навколо цього питання десятки міфів та стереотипів. Zbird розповідає про п'ять із них.

 

каблучка на заручини з діамантом

 

Факт з історії про заручальну каблучку

Цей міф про каблучку на заручини ми винесли окремо. Він про те, що перша подібна прикраса виглядала далеко не так, як сьогодні більшість коштовностей для заручин.

 

Першу каблучку, декоровану коштовними алмазами, подарував своїй коханій Марії Бургундській Австрійський герцог Максиміліан у 1477 році. Для когось це буде здивуванням, але та прикраса була абсолютно не схожа на звичні сучасні коштовності для заручин. Є версія, що камінці були інкрустовані у каблучку у вигляді літери «М».

 

Тоді каменю приписували магічні властивості, здатні викликати взаємну прихильність і любов. Герцог таким чином прагнув приворожити Марію, і треба сказати, що йому це цілком вдалося.

 

первое в мире помолвочное кольцо
vshopr.tk

 

Міфи про вибір каблучки на заручини

 

Міф №1 «Всі дівчата обожнюють…»

Після цього йде стандартний список: діаманти, прикраси, букети зі ста троянд. Ось тут потрібно зупиняти себе та дивитися на дівчину, а не піддаватися стереотипам. Помічайте, від чого дівчина отримує задоволення. Чи справді їй подобаються троянди? Чи мріє вона про величезний діамант або вишуканий акуратний перстень? Дивіться на її прикраси, її стиль, характер. І ніколи не відносьте ту єдину до категорії «Усі дівчата…» навіть якщо за якоюсь статистикою вона належить більшості.

 

Міф №2 «Потрібен величезний діамант» 

Набагато важливіше, щоб каблучка відповідала стилю та смаку дівчини. Адже навіть величезний діамант може бути настільки незграбно поєднаний з оправою, що носити каблучку не захочеться. До речі, у гонитві за розміром звертайте увагу і на якість каменів: чистоту, колір, якість огранювання. Чи надійно закріплений діамант? Якщо це камінь високої посадки, то подумайте, чи буде зручно носити дівчині таку прикрасу щодня? З іншого боку, чи захоче вона каблучку з каменем, завальцьованим у метал?

 

яку каблучку подарувати дівчині на заручини

 

Щоб знайти відповіді на всі питання, просто подивіться на її руки, щоб зрозуміти, які коштовності носить дівчина

 

Міф №3 «Каблучка має коштувати три зарплатні…»

Один із найдурніших міфів про каблучку для пропозиції. Все, що має каблучка — бути якісною. Нічого страшного, якщо хлопець поки що не може дозволити купити золоту каблучку з каратником. Важливо не скільки коштує каблучка, а скільки чоловік витратив із того, що міг собі дозволити. Для одних $5000 — дрібниці. Ціна готелю за ніч. Для інших — години праці. Ціна однакова, цінність — геть інша.

 

Міф №4 «Прозорий діамант — найкращий»

Так, мода склалася так, що прозорий діамант у білому металі — це класика і дуже красивий варіант каблучки. Але варто відкинути стереотипи та купувати, що подобається. Це і жовте, і рожеве золото, це кольорові діаманти, смарагди, сапфіри, рубіни, це сміливі поєднання відтінків металів, цікаві композиції з каменів та багато інших.

 

каблучка з діамантом на заручини

 

Міф №5 «Треба бути експертом»

 

Щоб вибрати дівчині каблучку для пропозиції, не потрібно наймати команду або отримувати другу вищу освіту. Алгоритм дій простий:

 

  • Знайти гарний ювелірний магазин. Найкраще за рекомендаціями друзів, знайомих. Гарний — означає такий, що у разі будь-яких питань, завтра ви зможете набрати номер менеджера або під'їхати в магазин, щоб з'ясувати все від А до Я. Відкрита політика, комунікація, чесні відгуки — входять сюди.
  • Знати розмір каблучки. Способів задосить! Якщо трохи промахнетесь, у Zbird є безкоштовна послуга разової корекції шинки (за технічної можливості).
  • Якщо для вас це дійсно важлива покупка, варто промоніторити кілька статей про те, що таке чистота каменів, наскільки важливий їхній колір і чи можливо відрізнити діамант від підробки без допомоги професіонала.

 

Найкращі прикраси для заручин можна знайти в інтернет-магазині ZBIRD. Справа залишається за дрібницями — зібратися духом і мужністю, зробити пропозицію та почути бажане «Так»!

 

коробочка для каблучки на заручини

 

facebook
facebook
facebook