basket
1

Як вибирати широкі обручки

Ювелірний блог Zbird розповідає, як вибрати правильні широкі обручки для весілля та чи потрібна вам лише така модель прикраси.

 

Широкі обручки: повний гід

 

Які обручки вважають широкими

 

Це досить розпливчаста концепція через те, що кожен має різні фізіологічні особливості, і одна і та ж каблучка матиме вигляд по-різному у різних людей. На тонких, довгих або повніших пальцях однакова ширина грає зовсім інакше.

 

Зазвичай прикрасу шириною 2—4 мм вважають середньою за товщиною, все що більше — називають широким. Але це не якісь суворі норми. Усі індивідуально. Тому потрібно приміряти та знаходити СВОЄ обручка для весілля.

 

широка золота обручка

 

Широкі та товсті обручки

Важливий момент, про який мало хто замислюється, наважуючись купити широкі обручки із золота. Має значення не лише ширина, а й товщина прикраси. Від цього залежить, наскільки комфортно виріб сидітиме на пальці. Хоча чітко на питання, наскільки зручно носити широку обручку, неможливо відповісти.

 

Чи обов'язково купувати парні широкі обручки? В ювелірному блозі Zbird вже порушували тему, чи повинні обручки бути однаковими. Це вирішувати лише молодятам на основі власних уподобань та комфорту.

 

Як поєднувати широку обручку та каблучку для заручин

Якщо ви носите (або не носите зовсім) каблучку для заручин на іншому пальці, то не так важливо, якою буде обручка. Та для любительок носити дві прикраси поруч, варто на примірку обручки обов'язково брати заручальну каблучку, щоб оцінити комфортність відчуттів. Якщо вирішили купити широкий золотий перстень онлайн, дізнайтеся його параметри у менеджера і прямо на пальці до заручальної прикраси доплюсуйте за допомогою лінійки місце, яке буде займати обручка. Це дасть уявлення, наскільки «завантаженим» буде палець.

 

обручки із золота широкі

 

Чи в моді такі прикраси

Мода сьогодні дозволяє буквально все! Головне, щоб вам подобалося. І вкотре нагадуємо про комфорт: це повсякденне прикраса, тому «страждати» заради краси не варто.

 

Скільки важить широка обручка

Вага прикраси може бути будь-якою. Тут важливо звертати увагу на параметри виробу, його дизайн та комфорт. Широка обручка може бути відносно легкою через те, що вона тонка. Але водночас потрібно враховувати «зносостійкість» та практичність покупки.

 

Звичайно, подібні коштовності не можуть важити 1-3 г як витончені невагомі колечка просто через іншу конструкцію. І прикрасу на щодень, як обручку, краще купувати у вазі побільше.

 

Часто можна зустріти думку, що ціна на широку обручку залежить від її ваги та розміру. Це не так. Не заглиблюючись у технічні подробиці, скажемо, що точна вага конкретної моделі стає відомою вже за підсумками виробництва. Як і ціна на неї.

 

широка золота обручка

 

Як вибрати розмір широкої обручки?

У випадку з широкими моделями Zbird радить обов'язково зробити в магазині примірку кількох різних обручок, щоб зрозуміти свої відчуття та побачити, як прикраса виглядає на пальці. І щоб визначити розмір, звісно.

 

З широкими обручками є нюанс: їхній розмір завжди буде трохи більшим, ніж фактичне охоплення безіменного пальця в мм. Іноді потрібно взяти прикрасу на пів розміру чи розмір більше, ніж стандартний виріб. Обручка не повинна тиснути, впиватись у шкіру. Вам має бути зручно згинати-розгинати пальці.

 

Якщо ви вже носите обручку на безіменному пальці, виміряйте його внутрішнім діаметром лінійкою або штангенциркулем. При замовленні повідомте менеджеру ці цифри та з урахуванням параметрів обручки, зробіть свій ідеальний вибір.

 

ширина обручки

 

Чи можна змінити розмір широкої обручки

Так, якщо прикраса гладенька і без вставок. Або вони розташовані так, що при розтягуванні обідка (збільшенні розміру), візерунок, малюнок, напис або каміння не будуть пошкоджені.

 

Як носити широку обручку

Поради не для краси, а комфорту та здоров'я:

— Завжди знімайте обручку перед сном. Навіть якщо сидить ідеально. Будь-які коштовності мають відпочивати.
— Зберігайте прикрасу в коробочці й кладіть її туди за будь-якого випадку, якщо є ризик пошкодити прикрасу. Приготування їжі, ремонт, спорт, активні захоплення, фізична робота.
— Спочатку косметика, водні процедури, потім — ювелірні (і не лише) вироби. Будь-які хімічні розчини, ліки, мазі можуть зіпсувати прикрасу.

А ще приходьте на безкоштовну чищення та профілактику в Zbird. Відполіруємо, почистимо і зробимо коштовність осяйною, як у день покупки.


Який вигляд має обручка шириною 12 мм

 

обручка із золота широкаsofiakaman

 

Міфи про широку обручку

Втратити таку обручку складніше, ніж тонку та вузеньку. Неправда. Якщо в прикрасі вам комфортно, вона стає невагомою на руці незалежно від маси. Хіба що коли обручка падатиме на тверду поверхню, звук буде голоснішим, ніж у випадку з мініатюрним виробом.

 

Широка обручка надійніша. Для надійності замало однієї ширини. Має значення товщина прикраси та особливості дизайну. Але довговічність залежить не тільки від якості виробу, а й від догляду за ним, вашого способу життя, активності.

 

Помітні золоті обручки — це статусно і престижно. Можливо. Але винятково в тих колах, де перш за все хочуть вразити публіку та думають, “що люди скажуть”. Статусно отримувати задоволення від життя та купувати речі для себе, а не глядачів.

 

Вагома прикраса — це інвестиція. Інвестиції — це не лише вкласти гроші, а й заробити. Звичайно, через вагу прикраси в майбутньому в ломбарді або на якомусь сайті перепродажів вам дадуть за неї більше, ніж за тонку каблучку. Але інвестиції — окрема тема для розмови. І щоб у майбутньому заробити на коштовностях, вже сьогодні звертайтесь до фахівців.

як поєднувати обручку та заручальну каблучку
sarahojewelry

 

Широкі обручки в каталозі Zbird

Якщо ви шукаєте щось просте, але привабливе, можете звернути увагу на нашу категорію "класичних обручок". Більш нестандартні та розкішні моделі ви знайдете у розділі ексклюзивних каблучок. Також рекомендуємо зайти в розділ обручок з діамантами. Цей король каменів вишукано виглядає в широких обручках завдяки кропіткій роботі наших дизайнерів та ювелірів..

 

Модні широкі золоті обручки з орнаментом, оригінальною обробкою металу, незвичною текстурою, каменями, гравіюванням — з усіма ідеями ювелірних виробів, приходьте до Zbird.

facebook
facebook
facebook