basket
1

Обручки комбіновані

Зміст:

  Комбінована обручку

Обручка комбінована

Одне з найпопулярніших рішень для безлічі сучасних пар це Обручка комбінована, створене з двох і більше кольорів металів, найчастіше жовтого і білого золота або білого і рожевого золота.

Обручка комбінована: переваги

Комбінована обручку має масу переваг.

По-перше , обручку комбінована завжди виглядає яскраво, цікаво, незвичайно, привертає увагу і є повноцінним декоративною прикрасою, часто навіть не вимагає інших аксесуарів.

По-друге , комбіноване золото, особливо поєднання білого і жовтого золота, дозволяє вам носити будь-які інші прикраси та аксесуари— немає необхідності відмовлятися від інших аксесуарів або самого обручки, якщо кольору їх металів вступають в протиріччя.

По-третє , жовте і біле золото— найпопулярніша, але далеко не єдина комбінація кольорів металу. Ваша ексклюзивна обручка комбінована може в рівній мірі містити зелене, блакитне, синє, фіолетове або чорне золото. Перші чотири кольори досягаються зміною сплаву, останній— обробкою вже готового виробу. Залежно від фантазії ювеліра або вашого бажання можна досягти самих різних візуальних ефектів.

В кінці-кінців, обручки з комбінованого золота міцно тримаються в лідерах продажів і популярності серед молодят вже десятки років, і немає ніяких сумнівів, що вони не втратять актуальності і надалі.

Обручка комбінована

Обручка комбінована: особливості та символіка

Комбінована обручку символізує злиття двох начал, двох протилежностей, таким стає єдиним цілим, як Сонце і Місяць, як чоловік і жінка— мабуть, найкраща метафорична характеристика шлюбу, з'єднання двох доль і створення сім'ї.

Цікавий візуальний ефект досягається при з'єднанні в єдиному прикрасі теплих і холодних відтінків, наприклад, теплого жовтого або червоного золота і холодного білого. Така незвичайна гра кольорів в поєднанні з дизайном може найкращим чином підкреслити ваш характер і відносини, в яких кожен з партнерів ідеально доповнює іншого, створюючи гармонійну і міцну сім'ю.

Обручка комбінована: оригінальні рішення

Дуже цікавий візуальний ефект досягається поєднанням білого золота на зовнішній поверхні кільця з профілем “американка” (Прямокутний профіль кільця), і жовтого золота на ребрі кільця.

Фактурна обручка комбінована

Надання зовнішній стороні такого кільця цікавою фактури залишається одним з головних трендів сезону. Фактура робить прикрасу яскравіше і оригінальніше, навіть найпростіший класичний дизайн обручки тепер виглядає дорожче і привабливіше.

Кільця з платини

Комбіноване золото як елемент дизайну обручки

Деякі моделі можуть містити безперервні візерунки і патерни, в яких золото різних кольорів є одним з інструментів створення необхідного візерунка або візуального ефекту.

facebook
facebook
facebook