basket
1

Обручки доріжка

Зміст:

Обручка доріжка

Діамантова “доріжка” — один з класичних і дуже затребуваних дизайнів обручок. Як правило, класичне обручку “доріжка&rdquo ;, як правило, виготовляється із золота будь-якого відтінку або платини в поєднанні з діамантами або більш дешевими їх замінниками, наприклад, фіанітами, в залежності від вартості.

Обручка доріжка

Ювеліри Zbird Jewellery твердо переконані, що обручку— занадто цінне і символічна прикраса, яке покликане оберігати найцінніше і найсокровенніше почуття, міцне і унікальне, як найчистіший алмаз— кохання. Тому все обручки з доріжкою з діамантів в асортименті нашого ювелірного магазину виконані тільки зі справжніх діамантів.

Якою може бути обручка “доріжка”?

На прикладі декількох моделей обручок з діамантовою доріжкою від Zbird Jewellery постараємося розібратися в тому, якими ж бувають діамантові “доріжки” і які моделі особливо актуальні в цьому ювелірному сезоні.

Обручка доріжка діамантів

Коротка “доріжка” на лицьовій частині обручки

Кільце обручки “доріжка” даного типу згідно композиції має чітку лицьову і тильну сторони. Діаманти в обручці підкреслюють, що майбутня сім'я буде жити в любові, гармонії і достатку. “Доріжка” може бути як прямий, так і скошеної в залежності від дизайну.

Безперервна “доріжка”

Таке обручку “доріжка” не має верхньої лицьової або нижньої частин, воно симетрично і скільки б ви не крутили свою прикрасу, воно завжди виглядає незмінно чудово. Символіка в основі такого дизайну— круговорот життя і незмінність любові, яка здатна протистояти будь-яким зовнішнім викликам. Безперервна “доріжка” може бути виконана таким чином, що металу буде практично не видно— палець обрамлятимуть тільки діаманти.

 Обручки “доріжка” в кілька рівнів

діамантів мало не буває! Цим золотим правилом користуються всі ювеліри. Залежно від товщини кільця, виробу може знадобитися не одна, а кілька діамантових доріжок, щоб покрити всю поверхню рівним дорогоцінним блиском.

Обручка з діамантом

 Обручки з “доріжкою” в ребрі

Доріжка з діамантів може розташовуватися не тільки на зовнішній стороні кільця, але також і в його ребрі. В такому випадку дорогоцінні діаманти при щоденному використанні найкраще видно самої власниці символічного прикраси, і кожну хвилину нагадують їй про те, як сильно її люблять і чекають вдома.

 Обручки “доріжка” з плетінням

Якщо дизайн обручки передбачає переплетення двох або більше кілець , діамантовою “доріжкою&rdquo ;, як правило, прикрашається верхнє з плетінь. Такий дизайн виглядає стильно і незвично, а таку обручку з легкістю може бути єдиним ювелірною прикрасою у вашому образі і його буде цілком достатньо.

Вибираючи свій унікальний дизайн обручки, пам'ятайте про те, що якщо в каталозі моделей Zbird Jewellery ви не знайшли “свого” прикраси, наші ювеліри охоче виготовлять будь обручку за вашим власним ескізом. Просто оформіть заявку на замовлення обручки , напишіть або зателефонуйте нам!

З любов'ю, ваш Zbird Jewellery!
facebook
facebook
facebook