basket
1

Наречена при надії

Наречена при надії

Організація весілля для пари, яка чекає на дитину, додає додаткову відповідальність і деякі обмеження.

1. Комфорт нареченої

Все повинно бути організовано так, щоб наречена в будь-який момент могла відпочити. Приємне хвилювання буде обов'язково присутнє в такий відповідальний день, але для малюка воно безпечне. Діє золоте правило: комфортно мамі - комфортно і малюку.

2. Взуття

Високі каблуки або вузьке взуття - точно не найкраще рішення для вагітних. Для красивих фото можна вибрати пару туфель на високих, але стійких підборах, після фотосесії краще замінити їх на зручні балетки.

3. Фотосесія

Якщо живіт вже добре видно, ви можете відмінно поєднати весільну фотосесію з традиційною фотосесією з животом. Попередьте фотографа, і він підготує необхідний реквізит та знайде масу цікавих рішень.

Вагітна наречена

4. Вода

Чим би не була зайнята наречена, розписувалася, фотографувалася, приймала подарунки, у неї завжди повинна бути під рукою вода. Подбайте про це.

5. Організація

Вагітна наречена точно не повинна бігати за кожним гостем, щоб переконатися, що йому комфортно і ненудно. Тому подбайте про професійну організацію заради дитини.

6. Ресторан і обстановка

Якщо у вас є гості які палять, зона для курців повинна бути максимально віддалена від нареченої. Якщо на дворі спекотне літо, у майбутньої мами повинна бути можливість перебувати в кондиціонує або добре провітрюваному зоні.

7. Розваги

Намагайтесь обійтися без гучних конкурсів або будь-яких активностей, які можуть потривожити маму і малюка, створити дискомфорт або налякати. Весілля для вагітної - це не нестримні веселощі, а спокійне свято любові і щастя.


facebook
facebook
facebook