basket
1

Вироби з діамантами: що люблять носити зірки

Зміст

Вироби з діамантами: що люблять носити зірки

найяскравіші зірки, як правило, можуть собі ні в чому не відмовляти, носити розкішні прикраси, довгі сережки з діамантами, підвіски, намиста і кільця з діамантами далеко за десят карат. Але коли немає необхідності надягати найкращу сукню модного дизайнера в цьому сезоні, щоб здатися на червоній доріжці, навіть голлівудські зірки переключаються на скромні кільця або акуратні сережки Пусети (гвоздики), які зручні і практичні в будь-якій ситуації.

 Сережки Пусети з діамантами

Сережки пусети з діамантами

Пусети— воістину універсальне рішення. Невеликі акуратні сережки гвоздики з діамантами, які як правило не опускаються нижче мочки вуха, завжди виглядають доречно, стримано, жіночно і елегантно. Їх можна носити на ділові зустрічі, співбесіди, кастинги, та хоч дитячі ранки— не прогадаєте. До того ж, вони дуже зручні. Навіть у фітнес-клубі вони не доставлять занепокоєння. Голлівудські зірки просто не могли обійти таку знахідку ювелірної промисловості, як Пусети з діамантами!

Довгі сережки з діамантами та іншими дорогоцінними каменями

Довгі сережки з діамантами та іншими дорогоцінними каменями

Ніщо не додає образу такої жіночності, як довгі сережки з діамантами. Але це аж ніяк не повсякденне прикраса. Носити його потрібно акуратно і тільки з особливих приводів, яких у зірок Голлівуду предостатньо. Тому і витончені довгі сережки з діамантами є на кожен нагода.

Платина і діаманти

Платина продовжує нарощувати обороти . З кожним роком все більше зірок з'являються на килимовій доріжці в платинових прикрасах. Сережки, браслети, каблучки, кулони— неповторний блиск!

Ексклюзивні камені і незвичайні прикраси

Ексклюзивні камені і незвичайні прикраси

Ексклюзивні прикраси — слабке місце кожної зірки. Ювелірні будинку і видатні дизайнери з радістю виготовляють самі унікальні прикраси виключно для зірок— кращий піар!

Ексклюзивні обручки

Уміння зрозуміти характер і підібрати прикрасу, що підкреслює красу

facebook
facebook
facebook