basket
1

Обручки для вінчання

Обручки для вінчання

Обручки для вінчання

Багато молодих пар перед вінчанням задаються питанням, які ж обручки вибрати, щоб вони ідеально підійшли для цього обряду, довго служили і подобалися обом половинкам. Насправді все не так складно, давайте розбиратися.

 За старих часів одруження проводилося виключно в церкві, і тільки вінчання означало появу нової сім'ї. Основною вимогою до обручок для вінчання була відмінність в зовнішньому вигляді між обручками для чоловіка і жінки. В чоловіка обручка мала бути більш брутальною - а в жінки, відповідно, більш тендітною.

Однак з плином часу все змінилося, обряд вінчання відійшов на другий план і став зовсім не обов'язковим. Тепер вінчання проходить тільки за бажанням і, як правило, вже після офіційної реєстрації в РАГСі, а багато сучасних молодих пар не вінчаються зовсім!
Обручки для вінчання

І все ж, які обручки варто вибрати? Зараз представники церкви не ставлять якихось чітких правил чи обмежень в цьому плані. Велика частина молодят використовують ті ж обручки, що і для офіційної реєстрації. Так що можете сміливо вибирати будь-які обручки для вінчання що вам сподобались на нашому сайті zbird.com.ua.  

Також ви завжди можете зробити обручки під замовлення в індивідуальному дизайні, просто залишивши заявку на нашому сайті або зв'язавшись з нашими консультантами по телефону.

facebook
facebook
facebook