basket
1

Як вибрати камінь за іменем

золота каблучка з фіолетовим камінням


ЗМІСТ:

 

Жіночі імена та камені

Чи є щось магічне в імені? Деякі батьки дуже ретельно підходять до вибору імені людини, бо що вважають, що ім'я несе інформацію і, по суті, визначає характер і долю людини. Є люди, які навіть змінюють ім'я у дорослому віці, щоб порозумітися з собою, своїми сильними та слабкими сторонами, гармонізувати емоції та особистість загалом. Під ці ж завдання шукають прикраси, амулети з дорогоцінним камінням, правильно підібрані для свого імені.

У списку від ювелірного блогу Zbird ви знайдете найпоширеніші жіночі імена, короткі характеристики імені та характеру власниці, а також камені для щастя. Стаття буде корисна і чоловікам, які хочуть вибрати каблучки ; з каменями, щоб зробити пропозицію коханій коханій або просто здивувати її сюрпризом. Пропонуємо ставитись до цієї інформації частково з гумором, але радимо взяти як ідею та натхнення для презентів.

золоті сережки метелики

Жіноче коштовне каміння за іменем від А до В

Алла

Яскрава, енергійна, неординарна особистість із сильною волею, власниця своєї долі. Рубін подарує їй чистоту помислів, а хризоліт утримає від необдуманих вчинків.

Анастасія

Ім'я наповнене енергією відродження: ця дівчина розумна, сильна і ніколи не втрачає оптимізму навіть у найскладніших ситуаціях. Найкращими каменями, що мають подібні якості, єхризопраз та флюорит.

Ганна

Ім'я характерне для людей, готових до самопожертви. Найкращі камені: сонячний камінь янтар, що подарує здоров'я, удачу та щастя, а такожтопаз, який дозволить контролювати емоції – «утихомирює» емоції та вселяє оптимізм.

Валентина

Власниця імені мила, всерозуміюча, домашня, віддана. Каменіамазоніт та перли як символи міцної сім'ї, чистоти та непорочності принесуть затишок та щастя в дім.

Валерія

Непередбачувана, мінлива, чутлива та схильна перебільшувати. Халцедон допоможе утихомирити почуття, аметист — розібратися у своїх бажаннях та стати ніжнішими.

Варвара

Жінка з таким ім'ям спортивна, активна, скромна та врівноважена.Рубін допоможе їй знайти любов, а аметист — подарувати успіх в діяльності та спорті.

Вікторія

Примхлива, часом повільна та сором'язлива, водночас вона любить гострі відчуття та охоче фліртує з чоловіками. Корал допоможе їй позбутися смутку, варисцит — розвиватися духовно та нести добро людям.

широкий перстень з яскравими каменями

Жіночі коштовні камені за іменами від Д до Л

Дарина

Сильна, смілива, владна натура, яка любить бути в центрі уваги. Камни жадеїт й цитрин допоможуть їй дарувати ще більше добра довколишнім, залишатися врівноваженою та чуйною.

Євгенія

Практична, справедлива натура, яка все аналізує та не любить самотність. Рубеліт подарує впевненісті в собі, а гірський кришталь допоможе знайти душевний комфорт і добробут.

Катерина

Жінка з таким ім'ям товариська, працьовита, амбітна і прагне бути першою навіть у сім'ї. Содаліт і кварц подарують їй впевненість та багато нових ідей.

Олена

Сором'язлива і легко вразлива Олена має чудову інтуїцію і власний погляд на порядок речей у світі. Смарагд надає їй мудрості, врівноваженості, а місячний камінь заспокоює і робить щасливою.

Ірина

Діяльна, активна, практична, комунікабельна Ірина часто холодна у вираженні своїх почуттів і тому самотня. Перламутр допомагає її духовному розвитку, а халцедон приносить в життя радість нові враження.

Оксана

Оксана легко адаптується до нових обставин, чутлива та емоційна, не любить дисципліну. Ідеальні для Ксенії: блакитний топаз, вбереже від брехні, а халцедон — привабить кохання в життя.

Любов

Дуже добра, врівноважена жінка із сильним характером, яка завжди знаходиться у центрі уваги. Кращі для неї камені: амазоніт, який зміцнює сім'ю, а також лазурит — любовний талісман.

як вибрати прикрасу на ім'я

Жіночі коштовні камені на ім'я від М до О

Марина

Комунікабельна, життєрадісна, любить чоловічу увагу, комфорт і красу — імпульсивна та розпещена. Марині підходить перламутр — символ спокою та мудрості, який підкреслить її красу, зберігає гармонію та оберігає від розчарувань.

Марія

Сувора та справедлива, пристрасна та чуттєва, загадкова та незбагненна. Камені аметист та змійовик подарують спокій, добробут та оберігатимуть від зла.

Надія

Сповнена енергією, теплом, неймовірно винахідлива, чуттєва, хоч і намагається це приховувати. Перли дарують їй щастя та благоденство, а кварц наділяє інтуїцією та любов'ю.

Наталя

М'яка, скромна, самостійна, працьовита, небагатослівна і розуміюча. Берил і обсидіан допоможуть у всіх починаннях, зокрема в коханні, а також убережуть від помилок.

Ольга

Добра, чуттєва, любляча усамітнення, запальна. Турмалін допоможе Ользі набути спокою, а чароїт — додасть впевненості та розуміння життя.

як підібрати прикрасу дівчині

Жіночі коштовні камені на ім'я від С до Я

Світлана

Повна крайнощів, дотепна та водночас цинічна, радісна та дратівлива, вона любить все нове та впевнена в собі. Місячний камінь збалансує її самовпевненість і зробить більш гнучкою у житті.

Софія

Добра, розумна, благородна, товариська та делікатна Софія чудово розуміється на людях. Рожевий кварц надає їй сил, впевненості в собі і допоможе порозумітися з іншими людьми.

Тетяна

Сильна, розумна, не терпить заперечень і пасує перед труднощами. Димчастий кварц допоможе їй очистити душу та збалансувати емоції, а тигрове око принесе удачу та гармонію.

Юлія

Непостійна, але вишукана, приваблива та сексуальна, з тонким смаком та фантазією. Смарагд вбереже Юлію від негативу та невдач, а жадеїт очистить розум і гармонізує емоції.

Яна

Красива, емоційна і примхлива, оминає всі перешкоди і досягає свого. Котяче око та лабрадор допоможуть утихомирити емоції, впертість, а також розвіяти ілюзії та посилити інтелект інтуїцією.

сережки пусети з синіми каменями

facebook
facebook
facebook